Informatie voor ouders

 

Beste ouders,

 

Het willen kijken naar jezelf als ouders vraagt moed, maar biedt tegelijkertijd enorm veel kansen!

Je ziet het… Je voelt het… Je merkt het… Aan haar gedrag, aan zijn blik, aan de opmerkingen die je kind maakt. Je kind zit niet lekker in zijn/haar vel. Je hebt al van alles geprobeerd omte helpen. Maar het heeft nog niet geholpen en je begint je nu toch echt zorgen te maken. Wat kan het zijn? Heeft je dochter last van de scheiding? Ze wil er nooit over praten… Is je zoon van slag door het overlijden van opa? Hij lijkt soms gehuild te hebben maar geeft dat nooit toe? Of wordt je kind gepest? Het ontbreekt hem/haar de laatste tijd aan zelfvertrouwen en het lijkt alleen maar moeilijker te worden op school. 

Als ouders kom je frequent in een situatie terecht die je niet hebt voorzien. De meeste situaties kun je als ouders zelf oplossen. Maar soms weet je het ook even niet meer. Je doet enorm je best maar je merkt nog geen vooruitgang bij je kind. 

Hoe zou je jouw kind kunnen helpen? Zou een kindercoach wat zijn voor je kind?

Loop je zelf als ouder nog tegen dingen aan (uit je eigen jeugd bijvoorbeeld) die je onbewust of bewust doorgeeft aan je kinderen? Waar lopen jullie als gezin tegenaan? Misschien kan ik jullie helpen?